Наукова періодика України Товари і ринки


Корзун В. 
Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 148–161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_17
Розроблено технологію гомбовців підвищеної біологічної цінності із кисломолочного сиру, в яких досліджено вміст есенційних нутрієнтів - білків, вітамінів і мінеральних речовин: кальцію, калію, йоду, селену та феруму. Доведено, що таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту есенційних нутрієнтів, особливо йоду та селену.
  Повний текст PDF - 1.041 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Корзун В.
  • Антонюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Корзун В. Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 148–161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антонюк Ірина Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського