Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Корзун В. Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 148–161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_17 Розроблено технологію гомбовців підвищеної біологічної цінності із кисломолочного сиру, в яких досліджено вміст есенційних нутрієнтів - білків, вітамінів і мінеральних речовин: кальцію, калію, йоду, селену та феруму. Доведено, що таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту есенційних нутрієнтів, особливо йоду та селену. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Корзун В. Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 148–161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |