Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Шульга О. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок / О. Шульга, А. Чорна, О. Петруша // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 120–130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_14 Представлено результати дослідження помадних цукерок у їстівній плівці, яка складається з плівкоутворювача, пластифікатора, гідрофобної складової та розчинника. Доцільність використання їстівної плівки підтверджено експериментальними дослідженнями органолептичних і фізико-хімічних показників якості помадних цукерок. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шульга О. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок / О. Шульга, А. Чорна, О. Петруша // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 120–130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |