Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Менчинська А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб / А. Менчинська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 169–176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_20 Досліджено вміст ліпідів і їх жирнокислотний склад у пастах на основі ікри прісноводних риб. Надано оцінку відповідності жирнокислотного складу ліпідів досліджуваних об'єктів рекомендованим нормам споживання. Установлено, що сума жирних кислот окремих груп перевищує рекомендовані норми добової потреби людини. Розраховано показники біологічної ефективності ліпідів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Менчинська А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб / А. Менчинська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 169–176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |