Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Рудавська Г. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 131–137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_16 Наведено результати сенсорного аналізу відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору. Показано доцільність його використання для виявлення дескрипторів органолептичних властивостей відновлених напоїв. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рудавська Г. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 131–137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |