Наукова періодика України Товари і ринки


Колтунов В. 
Діагностика технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової / В. Колтунов, А. Коваль, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 25–32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_5
Встановлено параметри технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової на основі вимірювання сили опору та розрахунку межі міцності оболонки зерна, розміщеного у верхній, середній та нижній частинах початка. Одержані дані узгоджуються з показниками хімічного складу та органолептичною оцінкою кукурудзи цукрової.
  Повний текст PDF - 801.905 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колтунов В.
  • Коваль А.
  • Романенко Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колтунов В. Діагностика технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової / В. Колтунов, А. Коваль, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 25–32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваль Ганна Володимирівна (політичні науки)
  • Коваль Алла Анатоліївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського