Наукова періодика України Товари і ринки


Мінорова А. 
Вплив параметрів ультрафільтрації підсирної молочної сироватки на вміст білка / А. Мінорова // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 150–156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_19
Досліджено вплив температури та тиску на вміст білка в пермеаті під час ультрафільтрації підсирної молочної сироватки. Доведено, що при проведенні ультрафільтрації за різних температур масова частка білка в пермеаті коливається в межах 0,12 - 0,33 %. Найнижчі показники вмісту білка зафіксовано за температури 20 і 55 <$E symbol Р>С. Встановлено, що тиск не має суттєвого впливу на вказаний показник.
  Повний текст PDF - 467.17 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мінорова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мінорова А. Вплив параметрів ультрафільтрації підсирної молочної сироватки на вміст білка / А. Мінорова // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 150–156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського