Наукова періодика України Товари і ринки


Федорова Д. 
Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського / Д. Федорова, Ю. Кузьменко // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 85–97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_12
Наведено результати дослідження хімічного складу та біологічної цінності риборослинних напівфабрикатів на основі комплексної переробки бичка азовського та вторинної рослинної сировини. Проаналізовано амінокислотний склад і біологічну цінність риборослинних пасти й борошна. Встановлено можливість їх використання в технологіях кулінарної, кондитерської, снекової продукції та харчових концентратів.
  Повний текст PDF - 603.368 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федорова Д.
  • Кузьменко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федорова Д. Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського / Д. Федорова, Ю. Кузьменко // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 85–97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кузьменко Юліана Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського