Наукова періодика України Товари і ринки


Жукова Я. 
Критерії інтенсивності аромату кисловершкового масла / Я. Жукова, С. Петрищенко, О. Олійниченко // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 64–73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_10
Проведено дослідження по встановленню критеріїв інтенсивності аромату кисловершкового масла промислового виробництва за фізико-хімічними показниками та вмістом окремих хімічних сполук. Серед проаналізованих параметрів ароматизацію кисловершкового масла найбільш повно відображає сумарний вміст летких жирних кислот і співвідношення вмісту оцтової та молочної кислот.
  Повний текст PDF - 908.219 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жукова Я.
  • Петрищенко С.
  • Олійниченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жукова Я. Критерії інтенсивності аромату кисловершкового масла / Я. Жукова, С. Петрищенко, О. Олійниченко // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 64–73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Олійниченко Олена Миколаївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського