Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Жукова Я. Критерії інтенсивності аромату кисловершкового масла / Я. Жукова, С. Петрищенко, О. Олійниченко // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 64–73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_10 Проведено дослідження по встановленню критеріїв інтенсивності аромату кисловершкового масла промислового виробництва за фізико-хімічними показниками та вмістом окремих хімічних сполук. Серед проаналізованих параметрів ароматизацію кисловершкового масла найбільш повно відображає сумарний вміст летких жирних кислот і співвідношення вмісту оцтової та молочної кислот. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жукова Я. Критерії інтенсивності аромату кисловершкового масла / Я. Жукова, С. Петрищенко, О. Олійниченко // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 64–73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |