Наукова періодика України Товари і ринки


Антонюк І. 
Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" / І. Антонюк, Л. Дейниченко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 209—217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_26
Розроблено технологію млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" (продукт перероблення гідробіонтів рапани та мідії). Досліджено вміст есенційних речовин - амінокислот і мікроелементів Йоду, Селену та Феруму в фаршах і млинчиках. Доведено, що таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту незамінних амінокислот і мікроелементів.
  Повний текст PDF - 525.224 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Антонюк І.
  • Дейниченко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Антонюк І. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" / І. Антонюк, Л. Дейниченко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 209—217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антонюк Ірина Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського