Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Антонюк І. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" / І. Антонюк, Л. Дейниченко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 209—217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_26 Розроблено технологію млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" (продукт перероблення гідробіонтів рапани та мідії). Досліджено вміст есенційних речовин - амінокислот і мікроелементів Йоду, Селену та Феруму в фаршах і млинчиках. Доведено, що таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту незамінних амінокислот і мікроелементів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антонюк І. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" / І. Антонюк, Л. Дейниченко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 209—217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |