Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Притульська Н. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні / Н. Притульська, Д. Федорова, Є. Бондаренко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 5–17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_2 Систематизовано основні концептуальні засади формування системи соціального харчування (СХ) в Україні, зокрема із залученням комерційного сектору. Визначено пріоритетні напрями розвитку технологій для забезпечення системи СХ доступною кулінарною продукцією та напівфабрикатами на основі розширення технологічного потенціалу вітчизняної сировинної бази та використання принципів ресурсозбереження: комплексності перероблення сировини, інтенсифікації технологічних процесів, скорочення виробничих площ і витрат. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Притульська Н. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні / Н. Притульська, Д. Федорова, Є. Бондаренко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 5–17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |