Наукова періодика України Товари і ринки


Притульська Н. 
Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні / Н. Притульська, Д. Федорова, Є. Бондаренко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 5–17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_2
Систематизовано основні концептуальні засади формування системи соціального харчування (СХ) в Україні, зокрема із залученням комерційного сектору. Визначено пріоритетні напрями розвитку технологій для забезпечення системи СХ доступною кулінарною продукцією та напівфабрикатами на основі розширення технологічного потенціалу вітчизняної сировинної бази та використання принципів ресурсозбереження: комплексності перероблення сировини, інтенсифікації технологічних процесів, скорочення виробничих площ і витрат.
  Повний текст PDF - 1.007 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Притульська Н.
  • Федорова Д.
  • Бондаренко Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Притульська Н. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні / Н. Притульська, Д. Федорова, Є. Бондаренко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 5–17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондаренко Євген Петрович (економічні науки)
  • Бондаренко Євген Михайлович (державне управління)
  • Бондаренко Євгенія Костянтинівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського