Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Белінська С. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої / С. Белінська, І. Клячин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 154–162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_19 Наведено результати дослідження кількісних і якісних змін води під час зберігання та заморожування квасолі стручкової овочевої. Досліджено показники, які впливають на її якість та пов'язані з фракційним складом води. Встановлено зміни співвідношення фракцій води під час зберігання та заморожування. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Белінська С. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої / С. Белінська, І. Клячин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 154–162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |