Наукова періодика України Товари і ринки


Белінська С. 
Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої / С. Белінська, І. Клячин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 154–162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_19
Наведено результати дослідження кількісних і якісних змін води під час зберігання та заморожування квасолі стручкової овочевої. Досліджено показники, які впливають на її якість та пов'язані з фракційним складом води. Встановлено зміни співвідношення фракцій води під час зберігання та заморожування.
  Повний текст PDF - 587.953 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Белінська С.
  • Клячин І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Белінська С. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої / С. Белінська, І. Клячин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 154–162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Белінська Світлана Михайлівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського