Наукова періодика України Товари і ринки


Победаш М. 
Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб / М. Победаш, О. Сидоренко, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 112–120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_13
Досліджено чинники формування якості та стабілізації споживних властивостей рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб із додаванням рослинної сировини. Наведено результати органолептичних, фізико-хімічних і структурно-механічних досліджень готової продукції. Додавання журавлини та обліпихи до рибних пресервів стабілізують їхні споживні властивості з терміном зберігання протягом 10 діб.
  Повний текст PDF - 525.022 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Победаш М.
  • Сидоренко О.
  • Романенко Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Победаш М. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб / М. Победаш, О. Сидоренко, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 112–120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сидоренко Олександр Михайлович (економічні науки)
  • Сидоренко Олександр Олексійович (економічні науки)
  • Сидоренко Оксана Василівна (економічні науки)
  • Сидоренко Олексій Миколайович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського