Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Голуб Б. Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_4 Розглянуто проблеми формування попиту та пропозиції функціональних молочних продуктів в Україні та світі. Узагальнено сучасні підходи до формування безпечності та фізіологічної цінності функціональних молочних продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Голуб Б. Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |