Наукова періодика України Товари і ринки


Голуб Б. 
Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_4
Розглянуто проблеми формування попиту та пропозиції функціональних молочних продуктів в Україні та світі. Узагальнено сучасні підходи до формування безпечності та фізіологічної цінності функціональних молочних продуктів.
  Повний текст PDF - 471.287 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Голуб Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Голуб Б. Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Голуб Белла Львівна (технічні науки)
  • Голуб Богдан Олексійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського