Наукова періодика України Товари і ринки


Сімахіна Г. 
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів / Г. Сімахіна, І. Гойко, Н. Стеценко // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 70-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_10
Узагальнено сучасні відомості про харчову та біологічну цінність їстівних грибів і наведено різні способи їх перероблення. Показано доцільність створення на основі культивованих грибів напівфабрикатів для подальшого використання їх у харчових продуктах із метою подолання білкового дефіциту в харчуванні населення.
  Повний текст PDF - 1.979 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.
  • Гойко І.
  • Стеценко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів / Г. Сімахіна, І. Гойко, Н. Стеценко // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 70-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Стеценко Наталія Анатоліївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського