Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Орлова Н. Безпечність овочево-фруктових консервів / Н. Орлова, С. Казаченко, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_19 Наведено результати дослідження показників безпечності нових консервів із кабачків і аличі та консервів із гарбузів і айви після тривалого зберігання. Розкрито вплив удосконаленого способу одержання овочево-фруктових консервів на їх безпечність. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Орлова Н. Безпечність овочево-фруктових консервів / Н. Орлова, С. Казаченко, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |