Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Голуб Б. Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_11 Розглянуто особливості формування складу високомолекулярних азотистих сполук у ферментованих біфідобактеріями молочних напоях. Наведено результати порівняльного оцінювання протеолітичних властивостей різних штамів пробіотичних біфідобактерій і лактобактерій. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Голуб Б. Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |