Наукова періодика України Товари і ринки


Голуб Б. 
Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_11
Розглянуто особливості формування складу високомолекулярних азотистих сполук у ферментованих біфідобактеріями молочних напоях. Наведено результати порівняльного оцінювання протеолітичних властивостей різних штамів пробіотичних біфідобактерій і лактобактерій.
  Повний текст PDF - 691.352 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Голуб Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Голуб Б. Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського