Наукова періодика України Товари і ринки


Маєвська Т. 
Оптимізація процесу вилучення білкових речовин із рибної маси / Т. Маєвська, О. Віннов // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_8
Одержано математичну модель (рівняння регресії), яка адекватно описує процес промивання водою сировини із дрібного коропа. Визначено ступінь впливу температури води, гідромодуля, тривалості та кількості циклів промивання на концентрацію білкових речовин у промивній рідині та встановлено оптимальні режими технологічного процесу.
  Повний текст PDF - 833.244 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маєвська Т.
  • Віннов О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маєвська Т. Оптимізація процесу вилучення білкових речовин із рибної маси / Т. Маєвська, О. Віннов // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського