Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Кузьменко І. Харчова та біологічна цінність овочево-фруктових консервів / І. Кузьменко, І. Гончарова // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 139-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_19 Обгрунтовано технологію виготовлення овочево-фруктових консервів за новою рецептурою, інгредієнтами якої є гарбуз, айва та залива з журавлиною. Наведено результати органолептичної оцінки, дослідження харчової та біологічної цінності сировини й готових консервів після тривалого зберігання. Встановлено, що нові консерви характеризуються високими органолептичними властивостями, а збереженість вітаміну C у порівнянні зі свіжою сировиною становить 22,6, <$E beta>-каротину - 58,3, поліфенольних сполук - 68,6 %. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кузьменко І. Харчова та біологічна цінність овочево-фруктових консервів / І. Кузьменко, І. Гончарова // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 139-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |