Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Битютская О. Использование моллюска в технологии диетических продуктов / О. Битютская, В. Любчик, Т. Овсянникова // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 111-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_16 Приведены данные общего химического состава, фракционного состава белков и липидов, жирнокислотного состава липидов, а также энергетической и биологической ценности рапаны R. venosa Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Битютская О. Использование моллюска в технологии диетических продуктов / О. Битютская, В. Любчик, Т. Овсянникова // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 111-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |