Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Собко А. Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. / А. Собко, С. Пересічна // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_14 Розроблено технології пудингів із використанням рослинної сировини для харчування дітей дошкільного віку та проаналізовано їх харчову цінність. Обгрунтовано необхідність урахування засвоюваності, синергізму та взаємодії речовин, що входять до складу пудингів, та сучасні потреби зростаючого організму у вітамінах і мінеральних речовинах. Проаналізовано харчову цінність готової продукції та надано рекомендації щодо включення її до раціонів харчування дітей. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Собко А. Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. / А. Собко, С. Пересічна // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |