Наукова періодика України Товари і ринки


Шаповалова Н. 
Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів / Н. Шаповалова // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 123-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_17
Досліджено зміни масової частки вологи, вмісту вільної та зв'язаної води в пастильних виробах під час зберігання. Встановлено позитивний вплив "Ламідану" й цикорлакту на уповільнення процесу черствіння зефіру та лукуму. Визначено доцільність використання пакетів із біоксально-орієнтованої поліпропіленової плівки з метою збільшення терміну зберігання пастильних виробів.
  Повний текст PDF - 762.231 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаповалова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаповалова Н. Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів / Н. Шаповалова // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 123-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського