Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів / Н. Кордзая, М. Мардар // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 102-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_14 Проведено оцінку якості цільнозернового пшеничного хліба з додаванням коренеплідних овочів (селери, петрушки, пастернаку) шляхом вивчення органолептичних показників, харчової та біологічної цінності, особливостей структури, показників безпечності та медико-біологічних властивостей. Розраховано комплексний показник якості нового виду хліба. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів / Н. Кордзая, М. Мардар // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 102-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |