Наукова періодика України Товари і ринки


Кордзая Н. 
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів / Н. Кордзая, М. Мардар // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 102-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_14
Проведено оцінку якості цільнозернового пшеничного хліба з додаванням коренеплідних овочів (селери, петрушки, пастернаку) шляхом вивчення органолептичних показників, харчової та біологічної цінності, особливостей структури, показників безпечності та медико-біологічних властивостей. Розраховано комплексний показник якості нового виду хліба.
  Повний текст PDF - 604.779 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кордзая Н.
  • Мардар М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів / Н. Кордзая, М. Мардар // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 102-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мардар Марина Ромиківна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського