Наукова періодика України Товари і ринки


Лебська Т. 
Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром / Т. Лебська, О. Коваль, С. Козлова // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_20
  Повний текст PDF - 749.786 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лебська Т.
  • Коваль О.
  • Козлова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лебська Т. Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром / Т. Лебська, О. Коваль, С. Козлова // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваль Олександр Анатолійович (економічні науки)
  • Коваль Олександр Олександрович (економічні науки)
  • Коваль Олена Вікторівна (економічні науки)
  • Коваль Олександр Олександрович (економічні науки)
  • Коваль Олена Миколаївна (економічні науки)
  • Коваль Олександр Анатолійович (економічні науки)
  • Коваль Олег Михайлович (державне управління)
  • Коваль Олександр Васильович (державне управління)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського