Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Лебська Т. Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром / Т. Лебська, О. Коваль, С. Козлова // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лебська Т. Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром / Т. Лебська, О. Коваль, С. Козлова // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |