Наукова періодика України Товари і ринки


Холодова О. 
Формування властивостей ковбасного фаршу з використанням нуту / О. Холодова // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 146-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_23
  Повний текст PDF - 696.252 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Холодова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Холодова О. Формування властивостей ковбасного фаршу з використанням нуту / О. Холодова // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 146-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського