Наукова періодика України Товари і ринки


Дзюндзя О. 
Фруктові соуси на основі продуктів переробки хурми / О. Дзюндзя // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_10
  Повний текст PDF - 469.328 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дзюндзя О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дзюндзя О. Фруктові соуси на основі продуктів переробки хурми / О. Дзюндзя // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського