Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Антоненко А. Оцінка якості нових соусів підвищеної харчової цінності / А. Антоненко // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антоненко А. Оцінка якості нових соусів підвищеної харчової цінності / А. Антоненко // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |