Наукова періодика України Товари і ринки


Шкабара Т. 
Особливості формування якості ресторанного продукту / Т. Шкабара // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 107-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_19
  Повний текст PDF - 346.735 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шкабара Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шкабара Т. Особливості формування якості ресторанного продукту / Т. Шкабара // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 107-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шкабара Тетяна Леонідівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського