Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Шкабара Т. Особливості формування якості ресторанного продукту / Т. Шкабара // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 107-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шкабара Т. Особливості формування якості ресторанного продукту / Т. Шкабара // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 107-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |