Наукова періодика України Технічні науки та технології


Буяльська Н. 
Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів / Н. Буяльська, Ю. Ткаченко, Н. Денисова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_22
Використання продуктів переробки коренеплодів цикорію у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів особливо актуально, оскільки їхні компоненти містять унікальний набір ессенціальних нутрієнтів. Перспективність досліджень полягає в розробці інноваційних технологій кондитерських виробів із використанням порошку кореня цикорію, які здатні надати дієтичні властивості готовим виробам, можуть бути рекомендовані хворим на цукровий діабет, поліпшити якість готових виробів, знизити енергетичну цінність.
  Повний текст PDF - 314.63 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Буяльська Н.
  • Ткаченко Ю.
  • Денисова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Буяльська Н. Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів / Н. Буяльська, Ю. Ткаченко, Н. Денисова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Буяльська Наталія Павлівна (технічні науки)
  • Денисова Наталя Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського