Наукова періодика України Технічні науки та технології


Данилюк І. 
Технологія прісного тіста із порошком Atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениці / І. Данилюк // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 228-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2017_4_27
Досліджено вплив концентрацій порошку A. рontica та борошна пророщеного зерна пшениці на показники якості клейковини прісного тіста, зокрема кількості сирої та сухої клейковини, пружності та розтяжності, а також проведена сенсорна оцінка композитних сумішей за кольором, запахом. Встановлено раціональне співвідношення борошна вищого сорту, порошку A. рontica та борошна пророщеного зерна пшениці у співвідношенні 6:1:3. Досліджено хімічний склад розробленої композитної суміші для прісного тіста. Проведені дослідження дозволили встановити, що від вмісту концентрацій порошку A. рontica та борошна пророщеного зерна пшениці значною мірою залежить якість прісного тіста, зокрема їх вплив на кількість сирої та сухої клейковини, пружність і розтяжність. Дослідження дозволили встановити раціональну концентрацію добавок у композитній суміші для прісного тіста 6:1:3. Розроблена композитна суміші за хімічним складом характеризується покращаним вмістом нутрієнтів.
  Повний текст PDF - 455.401 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Данилюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Данилюк І. Технологія прісного тіста із порошком Atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениці / І. Данилюк // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 228-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2017_4_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Данилюк Ігор Андрійович (технічні науки)
  • Данилюк Інна Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського