Наукова періодика України Технічні науки та технології


Подковко О. 
Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти / О. Подковко, Г. Поліщук, В. Гурєєва // Технічні науки та технології. - 2016. - № 2. - С. 212-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_2_34
  Повний текст PDF - 485.629 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Подковко О.
  • Поліщук Г.
  • Гурєєва В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Подковко О. Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти / О. Подковко, Г. Поліщук, В. Гурєєва // Технічні науки та технології. - 2016. - № 2. - С. 212-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_2_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Подковко Оксана Анатоліївна (технічні науки)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського