Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Подковко О. Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти / О. Подковко, Г. Поліщук, В. Гурєєва // Технічні науки та технології. - 2016. - № 2. - С. 212-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_2_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Подковко О. Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти / О. Подковко, Г. Поліщук, В. Гурєєва // Технічні науки та технології. - 2016. - № 2. - С. 212-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_2_34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |