Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Шаповал С. Л. Аналіз головних трендів покращення якісних характеристик виробів з м’яса / С. Л. Шаповал, Я. Саркіс, К. Б. Нечепуренко // ScienceRise. - 2018. - № 5. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_5_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаповал С. Л. Аналіз головних трендів покращення якісних характеристик виробів з м’яса / С. Л. Шаповал, Я. Саркіс, К. Б. Нечепуренко // ScienceRise. - 2018. - № 5. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_5_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |