Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Павлюк Р. Ю. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, Т. С. Маціпура, О. А. Каплун // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 38-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, Т. С. Маціпура, О. А. Каплун // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 38-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |