Наукова періодика України ScienceRise


Притульська Н. В. 
Концептуальні засади розробки продуктів харчування для військовослужбовців в екстремальних умовах / Н. В. Притульська, П. О. Карпенко, Д. В. Федорова, Ю. М. Мотузка, М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна // ScienceRise. - 2017. - № 10. - С. 31-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_10_9
  Повний текст PDF - 425.826 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Притульська Н.
  • Карпенко П.
  • Федорова Д.
  • Мотузка Ю.
  • Кравченко М.
  • Гніцевич В.
  • Юдіна Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Притульська Н. В. Концептуальні засади розробки продуктів харчування для військовослужбовців в екстремальних умовах / Н. В. Притульська, П. О. Карпенко, Д. В. Федорова, Ю. М. Мотузка, М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна // ScienceRise. - 2017. - № 10. - С. 31-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_10_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Притульська Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Карпенко Петро Олександрович (1943–) (медичні науки)
  • Федорова Діна Володимирівна (технічні науки)
  • Мотузка Юлія Миколаївна (технічні науки)
  • Кравченко Михайло Федорович (1959–) (технічні науки)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  • Юдіна Тетяна Іллівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського