Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Притульська Н. В. Концептуальні засади розробки продуктів харчування для військовослужбовців в екстремальних умовах / Н. В. Притульська, П. О. Карпенко, Д. В. Федорова, Ю. М. Мотузка, М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна // ScienceRise. - 2017. - № 10. - С. 31-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_10_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Притульська Н. В. Концептуальні засади розробки продуктів харчування для військовослужбовців в екстремальних умовах / Н. В. Притульська, П. О. Карпенко, Д. В. Федорова, Ю. М. Мотузка, М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна // ScienceRise. - 2017. - № 10. - С. 31-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_10_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |