Наукова періодика України ScienceRise


Камсуліна Н. В. 
Удосконалення технологічного процесу виробництва м'ясних виробів драглеподібної структури / Н. В. Камсуліна, Л. А. Скуріхіна // ScienceRise. - 2014. - № 5(2). - С. 22-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_5%282%29__6
  Повний текст PDF - 361.79 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Камсуліна Н.
  • Скуріхіна Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Камсуліна Н. В. Удосконалення технологічного процесу виробництва м'ясних виробів драглеподібної структури / Н. В. Камсуліна, Л. А. Скуріхіна // ScienceRise. - 2014. - № 5(2). - С. 22-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_5(2)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Камсуліна Наталія Валеріївна (технічні науки)
  • Скуріхіна Людмила Андрониківна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського