Наукова періодика України ScienceRise


Slobodyanyuk N. 
Nutritional and biological value of quail meat with feed-staff usage with different protein levels / N. Slobodyanyuk // ScienceRise. - 2014. - № 3(1). - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_3%281%29__15
  Повний текст PDF - 268.086 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Slobodyanyuk N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Slobodyanyuk N. Nutritional and biological value of quail meat with feed-staff usage with different protein levels / N. Slobodyanyuk // ScienceRise. - 2014. - № 3(1). - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_3(1)__15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського