Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Slobodyanyuk N. Nutritional and biological value of quail meat with feed-staff usage with different protein levels / N. Slobodyanyuk // ScienceRise. - 2014. - № 3(1). - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_3%281%29__15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Slobodyanyuk N. Nutritional and biological value of quail meat with feed-staff usage with different protein levels / N. Slobodyanyuk // ScienceRise. - 2014. - № 3(1). - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_3(1)__15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |