Наукова періодика України | Технології та дизайн | ||
Щербак О. В. Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін. // Технології та дизайн. - 2016. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Щербак О. В. Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін. // Технології та дизайн. - 2016. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |