Наукова періодика України Технології та дизайн


Щербак О. В. 
Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін. // Технології та дизайн. - 2016. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11
  Повний текст PDF - 1.475 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Щербак О.
  • Заварзін О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Щербак О. В. Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін. // Технології та дизайн. - 2016. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Щербак Олег Віталійович (технічні науки)
  • Заварзін Олег Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського