Наукова періодика України Свинарство


Коробка А. В. 
Вплив фізичних властивостей компонентів преміксів на технологічний процес їх виробництва,транспортування, зберігання та застосування в системах кормороздачі / А. В. Коробка, О. К. Бітлян, Т. М. Конкс // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_22
  Повний текст PDF - 246.383 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коробка А.
  • Бітлян О.
  • Конкс Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коробка А. В. Вплив фізичних властивостей компонентів преміксів на технологічний процес їх виробництва,транспортування, зберігання та застосування в системах кормороздачі / А. В. Коробка, О. К. Бітлян, Т. М. Конкс // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коробка Анатолій Вікторович (сільськогосподарські науки)
  • Конкс Тетяна Миколаївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського