Наукова періодика України | Свинарство | ||
Коробка А. В. Вплив фізичних властивостей компонентів преміксів на технологічний процес їх виробництва,транспортування, зберігання та застосування в системах кормороздачі / А. В. Коробка, О. К. Бітлян, Т. М. Конкс // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коробка А. В. Вплив фізичних властивостей компонентів преміксів на технологічний процес їх виробництва,транспортування, зберігання та застосування в системах кормороздачі / А. В. Коробка, О. К. Бітлян, Т. М. Конкс // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |