Гарська Н. О. 
Дослідження якості шпику свиней полтавської м’ясної породи в залежності від лінійної структури та розвитку тканинних компонентів оболонок дна шлунку / Н. О. Гарська, Л. Г. Перетятько, А. М. Алєксєєва // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 138-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_27
  Повний текст PDF - 1.256 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гарська Н.
  • Перетятько Л.
  • Алєксєєва А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гарська Н. О. Дослідження якості шпику свиней полтавської м’ясної породи в залежності від лінійної структури та розвитку тканинних компонентів оболонок дна шлунку / Н. О. Гарська, Л. Г. Перетятько, А. М. Алєксєєва // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 138-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_27.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського