Наукова періодика України Свинарство


Березовський М. Д. 
Якісні проказники м’ясо-сальної продукції при створенні нових генотипов свиней / М. Д. Березовський, А. А. Гетя, І. Б. Баньковська // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_4
  Повний текст PDF - 375.559 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Березовський М.
  • Гетя А.
  • Баньковська І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Березовський М. Д. Якісні проказники м’ясо-сальної продукції при створенні нових генотипов свиней / М. Д. Березовський, А. А. Гетя, І. Б. Баньковська // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гетя Андрій Анатолійович (сільськогосподарські науки)
  • Баньковська Ірина Броніславівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського