Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Чуйко М. М. Якість карамельних виробів, представлених на вітчизняному споживчому ринку, та відповідність її вимогам стандартів країн ЄС / М. М. Чуйко, Д. А. Янушкевич // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 1. - С. 20-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_1_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чуйко М. М. Якість карамельних виробів, представлених на вітчизняному споживчому ринку, та відповідність її вимогам стандартів країн ЄС / М. М. Чуйко, Д. А. Янушкевич // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 1. - С. 20-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_1_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |