Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Грищенко Ф. В. Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць / Ф. В. Грищенко, Н. О. Заречанська // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 5. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_5_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Грищенко Ф. В. Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць / Ф. В. Грищенко, Н. О. Заречанська // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 5. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_5_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |