Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Грищенко Ф. В. 
Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць / Ф. В. Грищенко, Н. О. Заречанська // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 5. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_5_12
  Повний текст PDF - 628.415 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грищенко Ф.
  • Заречанська Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грищенко Ф. В. Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць / Ф. В. Грищенко, Н. О. Заречанська // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 5. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_5_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського