Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Походило Є. 
Контроль свіжості м’яса за параметрами імітансу / Є. Походило, О. Вікович // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 1. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_1_16
  Повний текст PDF - 763.712 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Походило Є.
  • Вікович О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Походило Є. Контроль свіжості м’яса за параметрами імітансу / Є. Походило, О. Вікович // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 1. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_1_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського