Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Походило Є. Контроль свіжості м’яса за параметрами імітансу / Є. Походило, О. Вікович // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 1. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Походило Є. Контроль свіжості м’яса за параметрами імітансу / Є. Походило, О. Вікович // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 1. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_1_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |