Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Стандартний метод зміни вмісту білка допоможе краще захистити споживачів і гармонізувати торгівлю // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 1. - С. 23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_1_10
  Повний текст PDF - 137.445 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Бібліографічний опис для цитування:

Стандартний метод зміни вмісту білка допоможе краще захистити споживачів і гармонізувати торгівлю // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 1. - С. 23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_1_10.

  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського