Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Нова редакція стандарту ISO/TS 22003 дасть поштовх сертифікації в галузі безпечності харчової продукції // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 6. - С. 11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2013_6_3
  Повний текст PDF - 82.97 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Бібліографічний опис для цитування:

Нова редакція стандарту ISO/TS 22003 дасть поштовх сертифікації в галузі безпечності харчової продукції // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 6. - С. 11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2013_6_3.

  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського