Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Миронова А. Глутамат натрію (Е 621) у харчових продуктах: які небезпеки? / А. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 3. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2012_3_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Миронова А. Глутамат натрію (Е 621) у харчових продуктах: які небезпеки? / А. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 3. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2012_3_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |