Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Широбокова А. 
Управління безпечністю харчових продуктів: системний підхід / А. Широбокова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2010. - № 2. - С. 68-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2010_2_15
  Повний текст PDF - 258.786 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Широбокова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Широбокова А. Управління безпечністю харчових продуктів: системний підхід / А. Широбокова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2010. - № 2. - С. 68-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2010_2_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського