Наукова періодика України | Український журнал сучасних проблем токсикології | ||
Антоненко А. В. Оптимізація нутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом олійних культур / А. В. Антоненко, В. С. Михайлик // Сучасні проблеми токсикології, харчової та хімічної безпеки. - 2014. - № 5. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/spt_2014_5_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антоненко А. В. Оптимізація нутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом олійних культур / А. В. Антоненко, В. С. Михайлик // Сучасні проблеми токсикології, харчової та хімічної безпеки. - 2014. - № 5. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/spt_2014_5_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |