Наукова періодика України | Системи обробки інформації | ||
Віткін Л. М. Методика оцінювання ступеню професійного ризику в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2016. - Вип. 2. - С. 156-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2016_2_34 Управління ризиками є невід'ємною частиною всіх організаційних процесів. Запропоновано вдосконалену методику оцінювання ступеню професійного ризику за системою показників. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віткін Л. М. Методика оцінювання ступеню професійного ризику в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2016. - Вип. 2. - С. 156-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2016_2_34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |