Наукова періодика України | Системи обробки інформації | ||
Віткін Л. М. Система оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2015. - Вип. 11. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2015_11_43 Проаналізовано систему оцінювання якості продукції з використанням віртуальної міри якості. Запропоновано вдосконалену математичну модель системи оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віткін Л. М. Система оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2015. - Вип. 11. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2015_11_43.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |