Наукова періодика України Системи обробки інформації


Віткін Л. М. 
Система оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2015. - Вип. 11. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2015_11_43
Проаналізовано систему оцінювання якості продукції з використанням віртуальної міри якості. Запропоновано вдосконалену математичну модель системи оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності.
  Повний текст PDF - 340.391 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віткін Л.
  • Лапач С.
  • Ролько О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віткін Л. М. Система оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2015. - Вип. 11. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2015_11_43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віткін Леонід Михайлович (технічні науки)
  • Ролько Ольга Романівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського