Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Бендерська О. В. 
Деякі аспекти використання вторинної томатної сировини в технологіях харчових продуктів / О. В. Бендерська, О. С. Бессараб // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 3(2). - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_3%282%29__26
  Повний текст PDF - 261.74 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бендерська О.
  • Бессараб О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бендерська О. В. Деякі аспекти використання вторинної томатної сировини в технологіях харчових продуктів / О. В. Бендерська, О. С. Бессараб // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 3(2). - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_3(2)__26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бендерська Ольга В'ячеславівна (технічні науки)
  • Бендерська Ольга Вячеславівна (технічні науки)
  • Бессараб Олександр Семенович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського